logo
Hvem er Gerd Johnsen? Undervisning/foredrag Rådgivning Aktivitetskalender
 
 
 

 
   

25 år jubilæum med telefon konsultation

Monday, January 4, 2016

I 1990 tog jeg en livsopgave på mig - Nu skal der være styr på maverne i Danmark. Årsagen til mit valg af denne opgave var at ligegyldig hvor jeg kom i sundhedsvæsnet eller i kommunerne ( hjemmeplejen/plejehjem/egen bolig) fra vugge til krukke, så kæmpede patienter med afføringsproblemer og fik ødelagt deres livskvalitet og muligheder for rehabilisering.De blev ikke taget seriøst og fik ikke hjælpe til at løse deres forstoppelse eller diare eller endnu være ufrivillig afføring. Det kunne vi ikke være bekendt og så jeg denne livsopgave på mig.

Mange ting blev sat i værk blandt andet den gratis telefonkonsultation 1 timer om uge, som frivilligt ulønnet arbejde, hvor alle fra hele landet kunne ringe og få hjælp anonymt. Rigtigt mange fandt frem til mig. Hvis telefonnummeret havde været i aviserne bliver jeg kimet ned i månedsvis. Nogle gange ringede patienter flere år efter de havde set om telefonkonsultationer i avisen. De havde gemt udklippet og sagde - jeg har lige set i avisen at jeg kan ringe her - er det rigtigt? Ja- det er her i telefonkonsultationen du kan får hjælp.

Der har været rigtigt mange succes historie og det har været en glæde at kunne hjælpe , så mange patienter med afføringsproblemer, så de fik deres frihed og trivsel igen.

Tænk nu har telefonkonsultationen holdt 25 års jubilæum. Det er mange år. Gennem de sidste år er henvendelserne faldet til ca 2-3 patienter om ugen. Dette tage jeg som at mange sundhedmedarbejder i Danmark nu også tager afføringsproblemer alvorligt og hjælpe med at regulere/behandle afføringsproblemerne, så der er mindre brug for telefonkonsultationer. Samtidig har en del patienter nu valgt at skrive til min brevkasse på www.maveguiden.dk istedet.

Publiceret d. Monday, January 4, 2016
 
 
Nyheder

Brevkassen er åben igen

<p>Brevkassen på maveguiden.dk er klar til din spørgsmål igen</p>

25.04.2019


Undersøgelse af tabu omkring afføring og udskillelse

<p>Alle spørger til tabu omkring afføring. Det skal undersøges nøjere. Skriv til mig, hvis du ved hvorfor pædagoer lærer børn at sige at de laver lort. Afføring er jo ikke lort.</p>Nu tilbud om personlig rådgivningskonsultation

<p>Stor efterspørgsel på rådgivningskonsultation efter aftale. Dette åbnes der mulighed for nu.</p>

27.02.2019Alle nyheder
 
Gerd Johnsen - Strødam Mose 9 - 3400 Hillerød - Copyright © Gerd Johnsen 2012 - Webdesign: mediaXplore.dk